Şok Market Çalışma Şartları

Şok market çalışma şartları ile ilgili konumuzda binlerce mağazası olan ŞOK marketin şartlarını inceleyeceğiz. Migros marketler zincirinden ayrılma kararı alarak Ülker bünyesine geçmesinin ardından hızlıca yaygınlaşmaya başlayan Şok market, günümüzde en çok büyüyen zincir marketler arasında yer almaktadır. A101 ve BİM marketlerin ardından en büyük market zinciri olarak adlandırılan Şok market, kurulduğu günden itibaren kaliteli ürünleri uygun olan fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır.
Sürekli açılan yeni mağazalarında görevlendirmek üzere personel alımını sürdüren işletmeye başvuru yapmak isteyen adaylar, Şok market çalışma şartları hakkında sürekli araştırmalar yapmaktadırlar.

Şok market çalışan yorumları değerlendirmeler ışığında iş başvurularını pek çok kanal sayesinde mağaza yöneticilerine ulaştırabilmektedirler.
Şok market çalışan yorumları ve maaşları Şok marketlerde yüzlerce ürünü uygun fiyatlarla bulmak mümkündür. Güven veren hizmetleriyle müşterilerinin memnun olmasını sağlayan Şok marketin Türkiye genelinde yaklaşık olarak 7000’den fazla mağazası yer almaktadır. Totalde 25.000’den fazla personeli olan işletme sağlamış olduğu istihdam sayesinde de ülke ekonomisine önemli miktarda katkı sağlamaktadır.

2011 tarihinde Yıldız Holding bünyesine giren Şok marketin hem kurucusu hem de sahibi Murat Ülker’dir.Ülker Grubun da başında olan isim kurmuş olduğu Şok market zinciriyle uzun vadede daha yetkin perakende hizmetini müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Şok Market Çalışan Yorumları

Şok market çalışan yorumları, markete yeni iş için başvuru yapacak kimselere pek çok konuda bilgi ve düşünce sağlar. Türkiye genelinde binlerce personeli olan Şok marketler ile alakalı yorumlara birçok farklı adresten ulaşılabilmektedirler Daima güncellenen yorumlarla gerek aylık gerekse yıllık olacak şekilde şirketin çalışma sistemi ile alakalı ayrıntılı bilgi sahibi olunabilir.

Şok Market Çalışma Şartları

Herhangi bir işte çalışmayan veya çalıştıkları işten hoşnut olmayanların sıkça araştırdıkları konuların arasında Şok market çalışan yorumları ve maaşları gelmektedir. Şok marketler zincirinde çalışma gibi bir düşünceniz var ise mağazada belli çalışma şartları şöyledir:

  • Esnek çalışma sistemi mevcuttur.
  • Mağazada yoğun günlerde birden fazla personel bulunmak zorundadır.
  • Personellere günde 1 saat yemek ve çay molası verilmektedir.
  • Haftada 45 saati tamamlayan personelin 1 gün izni verilir.
  • Fazladan çalışma saatleri çalışanlara denkleştirme izni olarak yansıtılmaktadır.

Şok Market Personel Maaşları

Şok market çalışan maaşları genel olarak asgari ücrettir. Ancak mağaza müdürleri asgari ücretten biraz fazla alırlar. Çalışanlara verilen maaşlara ek olarak SSK, gıda yardımı ve yol ücreti gibi ödemeler de yapılır. Şok marketlerde işe başlayan çalışanlar ilk 3 ay asgari ücret üzerinden maaş alırlar .3 ayını geçen çalışanların maaşları yükselir. Bazı zamanlarda fazla çalışma olursa çalışılan saat mağaza müdürü tarafından kaydı yapılır. Şok marketler zincirinde maaş günü her ayın 5’idir.

Şok Market Çalışma Saatleri

Şok market çalışma şartları pek çok açıdan avantajlıdır. Mağazaların genellikle çalışma saatleri gerek hafta içi gerekse hafta sonu 09:00-21:00!dir.Bu saatlerde hem Şok marketler zinciri ve hem de cepteşok uygulaması hizmete açık olur. Vardiyalı çalışma sistemi vardır ve günlük çalışma saati 8,5 saattir. Sabah ve akşam olarak gerekli düzenlemeler mağaza müdürü tarafından ayarlanmaktadır. Mağazada 1 yılını tamamlayan personeller 14+2 yıllık izni kullanmaya hak kazanırlar. İzin kullanan personellerin maaşlarında herhangi bir kesinti söz konusu değildir. İşte 5 yılını dolduran personellerin izni 20 güne çıkarılır.

Şok Market İş Başvurusu

Şok market iş başvurusu çeşitli şekillerde yapılabilir. Örneğin İşkur’dan yapılabilir. İnternetten form doldurularak eposta yoluyla gönderilebilir.Ya da mağazadan alınan kağıt form doldurularak kasa görevlisine teslim edilir. Kasa görevlisi de bu formu mağaza müdürüne verir.

Yorum yapın