Siyah Kalp Dizisi Oyuncusu Samet Kim?

“Siyah Kalp” dizisi fragmanının yayınlanması ile beraber izleyicilerin büyük merakla beklemiş oldukları yapım için son raddelere gelindi. Show TV’nin ilgi çeken yapımları arasında bulunacak olan dizi, alanında iyi olan kendisini kanıtlamış kadrosuyla dikkat çekiyor.

Yönetmenlik koltuğunda ” Ezel ” dizisinden de hatırladığımız Uluç Bayraktar oturuyor. Bu iddialı dizide her geçen gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. En son dizide önemli bir karakter olan Samet’e dair bilgiler paylaşıldı. Samet karakterine hayat verecek oyuncunun kim olduğu ve daha önceki projeleri ile alakalı bilgileri merakla takibe alınmaya başlandı. İşte oyuncu hakkında merakınızı giderecek bilgiler…

Siyah Kalp Dizi Oyuncusu Samet Kim?

Siyah Kalp dizisi Samet Kim? Dizide Samet karakterine hayat verecek isim, sanatçı bir aileden gelen Kerem Alışık’tır.1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu aynı zamanda Turist Ömer lakabıyla tanınan Sadri Alışık ile gerek edebiyatımızda ünlü bir şairimiz olan Atilla İlhan’ın yeğeni gerekse de yine sanatçı olan Çolpan İlhan’ın da oğludur. Ekran karşısında oyunculuk hayatına adım atan Kerem Alışık,1996 yılında “Fırtınalar” dizisi ile tanınmıştır. İlk kez sinema tecrübesini ise gazeteci Savaş Ay’ın senaryosunu yazıp yönettiği “Dansöz” filmiyle yaşamıştır.

Aynı zamanda edebiyata ve şiire de ilgi duyan oyuncu,” Öyle Sever Gibi Bakma Bana Aşık Değilim” ve ” Kerem Misali” isimli iki tane şiir kitabı yayınlamıştır. Kerem Alışık, bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Kariyerini başarıyla sürdürmektedir. Bu yapımlardan bazıları ise şöyledir:

” Hababam Sınıfı Askerde”, ” Bir Zamanlar Çukurova’da”

Siyah Kalp dizisiyle beraber Kerem Alışık’ın performansı ile seyircileri etkilemesi bekleniyor.

Yorum yapın